Momentul in care mi-am dat voie sa ma descopar,a fost amprentat aici,precum o carte vie;in care s-au asternut cu grija,felurite sentimente...statornice sau nu,inaltatoare sau daramatoare,reale ori fanteziste...in care inima s-a prabusit...si a inviat :)

duminică, 11 noiembrie 2012

Tragedii sentimentale...

In viata omului toate lucrurile se regasesc intr-o moarte lenta pentru un nou rasarit,ori pentru un apus definitiv. Asa cum o zi isi are sfarsitul in noapte pentru ca mai apoi sa renasca cateva ore mai tarziu,asa si clipa; asa si tristetile sau bucuriile noastre. Asa cum o dragoste nepotrivita isi face loc in inima si o obliga sa-i apartina, asa isi va gasi moartea in momentul cand sentimentele omului vor vrea sa reinvie altfel,sa fie mai luminoase si mai placute. Nu conteaza cat de mult  ne dorim un lucru,o persoana. Conteaza cu adevarat sentimentul profund de multumire, satisfactie si in final,fericitrea ce poate fi citita pe chip.

Sunt lucruri care se pierd,oameni care pleaca si care smulg lacrimi lasand goluri adanci. Dar la un moment dat fara sa ne dam seama ne regasim in altceva,altcineva.Toate suferintele,tragediile sentimentale care ne fura in noapte somnul, dispar si sunt inlocuite o clipa mai tarziu.

Am fost creeati cu capacitatea de a ne reface de aceea putem supravietui. Continuam sa fim niste invingatori de cate ori plangem si apoi ne spunem ca va fi bine. De cate ori ne privim in oglinda si zambim sa vedem cum aratam. De cate ori alinam pe cineva,chiar daca moralul nostru este la pamant. De cate ori spunem te iubesc chiar daca nu era deloc in plan. Suntem oameni,apoi suflete cu trairi speciale. Iubim sa ne cautam dragostea chiar si unde nu este.Apoi suferim,dupa care adoram vindecarea. Invatam lucruri noi,desprindem lectii de viata de neuitat si mergem inainte. Intindem bratele inaintea sorelui si el ne incalzeste peretii inimii.


2 comentarii:

  1. viata este asemenea unui anotimp, asemenea unei frunze. fiecare clipa sau moment din existenta lui trece printr-o faza de schimbare permanenta ajungang intr-un ciclu care se repeta atata timp cat insusi viata va domina pamantul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. like:) sunt de acord cu tine.Partea proasta e ca nu toate schimbarile ma bucura.Si defapt cred ca e valabil la fiecare. Dar da,mergem mai departe:)

      Ștergere