Momentul in care mi-am dat voie sa ma descopar,a fost amprentat aici,precum o carte vie;in care s-au asternut cu grija,felurite sentimente...statornice sau nu,inaltatoare sau daramatoare,reale ori fanteziste...in care inima s-a prabusit...si a inviat :)

luni, 7 octombrie 2013

Cuvant in vant

Imi spunea cineva foarte apropiat,spre dezamagirea mea, ca cine a ales sa scrie, acela e un om slab. Ei bine, eu cred ca e doar o parere. Ba mai mult, cred cu tarie ca cei care au ales sa scrie sunt oameni puternici, pasnici,cu trairi profunde. Ei pot tine tristetea si furia unei neintelegeri, nedreptati,despartiri, inauntrul lor. Ei pot strange o gramada de feluri de tensiuni intr-un colt al inimii si sa nu-i dea drumul cauzand, la randul lor, durere. Acesti oameni sunt de o valoare mare in special pt ca pot forma din toate acele lupte interioare niste randuri pe care le astern pe o simpla foaie, un blog, o carte.Nu viata e cea vinovata de toate. De obicei, de la oameni primim bomboane sau lamai. Viata e doar frumoasa. Depinde cum o traim.

4 comentarii:

  1. viata e frumoasa; dar asa frumoasa cum e, e rezultatul a ceea ce ne dorim noi cu adevarat din sufletul nostru. acea dorinta sincera din interior, se transforma in ceea ce numim "viata".

    PS: bine ai revenit :)

    RăspundețiȘtergere